Colorized scanning electron micrograph of an apoptotic cell heavily infected with SARS-COV-2 virus particles
Bild: National Institute of Allergy and Infectious Diseases, NIH

Vårdlokaler under coronapandemin

CVA håller ett webbinarium den 19/8 kl 13:00-15:00 med fokus: Vårdlokaler under coronapandemin

Se video och slides från webbinariet:

Presentationer:

Ursprunglig nyhet:
Vi har samlat intressanta exempel som visar hur olika regioner har arbetat med sina lokaler för att vårda patienter, minska smittspridning, öka antal IVA platser, förbättra logistik och förrådshantering osv under de senaste månaderna.

1. Introduktion, CVA

2. Presentationer från fem olika regioner:

Region Stockholm:
• Fältsjukhuset i Älvsjö, Locum, Fredrik Hagel, projektområdeschef.
• O-huset, Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, Björn Holmström, medicinsk sakkunnig, Karolinska Universitetssjukhuset & Charlotte Ruben, arkitekt White.

Region Blekinge
Håkan Frej, verksamhetschef enheten för fastighetsteknik och lokalvård, Regionservice.

Västra Götalandsregionen
Fredrik Sundaeus, fastighetschef Fastighetsförvaltning SU & Ulrika Wallander, planeringschef Sahlgrenska universitetssjukhus.

Region Halland
Sara Jakobsson, fastighetschef.

Region Skåne
Rikard Swedenborg, biträdande fastighetschef på Regionservice.

3. Frågestund och reflektioner, leds av CVA

4. Avslutning, CVA

Anslutning

Kontakta asgeir.sigurjonsson@chalmers.se.

Sidansvarig Publicerad: on 26 aug 2020.