För leverantörer

Kontaktuppgifter och information om fakturering, upphandling, e-handel och godsmottagning.

Faktureringsadress

Chalmers tekniska högskola AB
Fakturaservice
412 96 Göteborg

Organisationsnummer

556479-5598

Giltig referensmärkning

Referenskod (8 tecken)
Beställaren namn + kostnadsställe

Korrekt juridiskt företagsnamn är ett formellt krav för avdragsrätt för ingående mervärdeskatt.

Upphandling

För att kunna bli (ram)avtalsleverantör till Chalmers måste du vara med och lämna anbud. Det gäller då att hålla utkik efter vilka upphandlingar som är aktuella.

Information och support

Elektronisk budgivning

Upphandlingar hanteras i Mercell TendSign. Anbudsgivare som vill delta i en upphandling ska lämna in elektroniskt anbud via systemet TendSign. För tillgång till systemet krävs en inloggning. Användarnamn och lösenord fås via en registrering på www.tendsign.com. Efter genomförd registrering ges omedelbar tillgång till systemet.

Anbudet

Tänk på att starta anbudsskrivningen i tid. Observera att det finns en sista dag för att ställa frågor. Tekniska frågor om systemet ställs till Mercell TendSign support per e-post: tendsignsupport@mercell.com​

Manual, instruktionsfilm och vanliga frågor och svar hittar du via denna länk till Mercell.

Rättelser

Förfrågningsunderlagen kan rättas eller kompletteras under anbudstiden. Sådana kompletteringar sänds alltid ut till den e-postadress som angavs när underlaget beställdes. Därför ber vi dig att alltid hämta ut handlingarna från Opic eller Tendsign. 

Vissa aspekter är lika i alla upphandlingar; kvalificeringskrav måste uppfyllas, anbud måste lämnas in i tid, frågor ska ställas i rätt forum och anbud ska lämnas elektroniskt (ej via e-post). Utöver det ställs det specifika krav för varje upphandling. För mer allmän information om offentlig upphandling och vägledning inom området, se Upphandlingsmyndigheten​.

E-handel

På Chalmers tekniska högskola har miljö‐ och hållbarhetsarbetet tillsammans med hållbar utveckling varit i fokus under flera decennier. Ett led i detta är att skicka order och ta emot fakturor elektroniskt. Nedan finner du de krav som gäller för upphandlade leverantörer till Chalmers tekniska högskola.