Chalmers och Göteborgs universitets logotyper samt en symbol akademin och en för Globala målen
​Act Sustainable är Chalmers och Göteborgs universitets gemensamma hållbarhetsvecka.​​​​

Digital hållbarhetsvecka öppnar för bredare publik

Chalmers och Göteborgs universitets hållbarhetsvecka Act Sustainable har nu öppnat sina registreringar. Årets satsning på ett helt digitalt program öppnar för en bredare publik med utvalda programpunkter öppna för allmänheten och externa gäster. I övrigt är veckan helt öppen för studenter, forskare, lärare och annan personal på de två universiteten och programmets officiella språk är engelska. Registreringarna är öppna fram till och med 11:e november.

Från och med nu är registreringarna till Act Sustainable 2020 öppna. Glöm inte att varje programpunkt kräver en egen registrering, men du kan anmäla dig till hur många programpunkter du vill. Programmets officiella språk är engelska men veckans side-events kan arrangeras på vilket språk som helst.

Student, forskare, lärare och annan personal
För dig som är student eller anställd på Chalmers eller Göteborgs universitet deltar du i eventen via Zoom. Det ger dig möjligheten att delta aktivt, till exempel genom att ställa frågor till föreläsare eller på annat sätt reagera på innehållet. Det finns dock begränsade platser i Zoom och först till kvarn gäller!

Externa gäster och besökare

För övriga deltagare finns vår live-stream på YouTube. Utvalda programpunkter kommer strömmas på Göteborgs centrum för hållbar utvecklings YouTube-kanal. Där kan vem som helst titta, men möjligheten att delta aktivt är begränsad. Även detta kräver registrering.

Länkar till de programpunkter du anmält dig till kommer skickas till din registreringsmejl några dagar innan evenemanget.

Om du har frågor, besök actsustainable.se för mer information eller mejla Karin Bylund, projektledare för Act Sustainable, på karin.bylund@chalmers.se. Om du vill vara helt säker på att inte missa något följ Gothenburg Student Sustainability Hub på Facebook och Instagram. Inför och under veckan kommer vi fylla #ActSustainable2020 med info, inspo och en inblick bakom kulisserna.

Besök: actsustainable.se
Kontakt: karin.bylund@chalmers.se
YouTube: Centre for Sustainable Development
Facebook: GothenburgStudentSustainabilityHub
Instagram: StudentSustainbilityGBG

Publicerad: ti 13 okt 2020.