Chalmers och Göteborgs universitets logotyper samt en symbol akademin och en för Globala målen

Act Sustainable 2020

​Chalmers och Göteborgs universitets årliga hållbarhetsvecka Act Sustainable är tillbaka 16-20:e november. Registreringarna är öppna fram till och med 11:e november. Veckan som riktar sig till studenter, lärare, forskare och annan personal på de två universiteten är i år helt digital. Satsningen på digitalisering innebär att stora delar av programmet också kommer vara öppet för allmänheten och externa gäster.

Mellan 16-20:e november kommer Chalmers och Göteborgs universitets årliga hållbarhetsvecka gå av stapeln just här - på internet!

På grund av den rådande situationen kommer det här årets upplaga bli 100% digitalt, och vi är glada att få presentera ett program med en spännande bredd både i ämnen och akademiska fält. Veckan är öppen för alla studenter, lärare, forskare och annan personal på Chalmers och Göteborgs universitet och programmets oficiella språk är engelska. I och med det digitaliserade konceptet är stora delar av årets program dessutom öppet för allmänheten.

För att delta måste du registrera dig till de event du vill se och du får såklart registrera dig på hur många du vill. Registreringen är öppen fram till 11:e november. För registrering och mer information besök Act Sustainables webb.

Student, forskare, lärare eller annan personal
För dig som är student eller anställd på Chalmers eller Göteborgs universitet deltar du i eventen via Zoom. Det ger dig möjligheten att delta aktivt, till exempel genom att ställa frågor till föreläsare eller på annat sätt reagera på innehållet. Det finns dock begränsade platser i Zoom och först till kvarn gäller!

Externa gäster och besökare
För övriga deltagare finns vår live-stream på YouTube. Utvalda programpunkter kommer streamas på Göteborgs centrum för hållbar utvecklings YouTube-kanal. Där kan vem som helst titta, men möjligheten att delta aktivt är begränsad. Även detta kräver registrering

Länkar till de programpunkter du anmält dig till kommer skickas till din registreringsmejl några dagar innan evenemanget.

Om du har frågor, besök actsustainable.se för mer information eller maila Karin Bylund, projektledare för Act Sustainable, på karin.bylund@chalmers.se. Om du vill vara helt säker på att inte missa något följ Gothenburg Student Sustainability Hub på Facebook och Instagram. Inför och under veckan kommer vi fylla #ActSustainable2020 med info, inspo och en inblick bakom kulisserna. 

Besök: actsustainable.se
Kontakt: karin.bylund@chalmres.se

Registrerar dig för Act Sustainable 2020, 16-20 november!
Kategori Evenemang
Plats: Chalmers & Göteborgs universitet
Tid: 2020-11-16 08:00
Sluttid: 2020-11-20 20:00

Sidansvarig Publicerad: on 21 okt 2020.