Magnus Evertsson tilldelas Gyllene pekpinnen

Representanter från Maskins Utbildningsutskott överlämnar priset Gyllene pekpinnen.

Gyllene pekpinnen till Magnus Evertsson

​Maskins Utbildningsutskott tilldelar Magnus Evertsson på Institutionen för industri- och materialvetenskap priset för bästa föreläsare för andra årskursen (M2:or) på Maskinteknik civilingenjör.
​Priset är med avseende på Magnus Evertssons undervisning i kursen PPU210 Maskinelement. Det är studenterna själva som röstar fram vem som får den Gyllene pekpinnen.

Nedan är några utvalda motiveringar till varför studenter valde att rösta på just honom:

• Allt med honom är underbart. Intressanta, roliga föreläsningar som höll en engagerad hela vägen. Väldigt tydliga exempel och väldigt bra innehåll.
  • Med vettig humor kring läromålen och övriga delar av livet lyftes stämningen på föreläsningarna till en egen nivå. Med många exempel från verkligheten och tidigare erfarenheter gavs tips och knep som gjorde kunskapen mycket omfattande.
  • En mycket härlig föreläsare som är intressant att lyssna på. Mycket bra kunskap och ett genuint trevligt sätt.
Maskins Utbildningsutskott tackar för Magnus för hans insatser och hoppas att återse honom som undervisare även nästa läsår.

Publicerad: to 28 maj 2020.