V-sektionens pedagogiska pris till Jonny Lindström

​Varje läsår delar SNV (V-sektionens studienämnd) ut ett pedagogiskt pris till en lärare som studenterna på sektionen har röstat fram.

Jonny LindströmPriset ska gå till den lärare som studenterna tycker har ​inspirerat och lärt dem mest under året som gått, på grundprogrammet respektive mastersnivå. Kurserna som Jonny undervisat är Linjär algebra för förstaårsstudenter och Serier och derivator i flera variabler för andraårsstudenter inom programmen Samhällsbyggnadsteknik och Arkitektur och teknik.

Utifrån studenternas nomineringar sammanställde SNV följande motivering: Denna lärare tycker studenterna är den mest pedagogiska läraren som verkligen lyckats med att göra svåra kurser intressanta och roliga! Det här är också en lärare som lyckats hålla samma klass på undervisningen både när det är på distans såväl som på plats.

Priset överlämnades vid en ceremoni den 17 maj, då både nominerade och studenter var inbjudna.

Foto: Setta Aspström

Sidansvarig Publicerad: on 01 jun 2022.