V-sektionens pedagogiska pris till Dennis Eriksson

V-sektionens pedagogiska pris, där studenterna får nominera pristagare, delades ut den 13 december.

Pristagaren Dennis Eriksson kunde själv tyvärr endast närvara på länk från Princeton, men under prisutdelningen lästes en sammanfattning av studenternas motiveringar upp:

"Dennis är passionerad, och duktig. Han har informativa och roliga föreläsningar och det känns som att han verkligen bryr sig om sina studenter.

Hans entusiasm för matte och roliga personlighet gör föreläsningarna både lärorika och intressanta.

Han har alltid välplanerade föreläsningar och övningar där man märker att han brinner för både ämnet och att lära ut det. Han är alltid förberedd och håller sig till kurslitteraturen.

Dennis är väldigt pedagogisk och förklarar på många olika sätt så att alla förstår och han är tydlig med vad man behöver kunna.

Han har extremt bra koll på det han lär ut och är alltid redo att svara på frågor från studenter.

Hans föreläsningar ger upphov till en miljö där studenter inte är rädda att ställa frågor.

Dennis brinner för det han gör vilket märks i hans undervisning. Föreläsning kl 8; inga problem när man har matte med Dennis.

Dennis är en lärare som fick en att känna sig trygg under första månaderna på Chalmers.”

Foto: Linnea Jakobsson, Fote (V-teknologsektionens fotoförening)

Sidansvarig Publicerad: to 16 jan 2020.