Möt Chalmers (digitalt)

Det bästa sättet att få en känsla för Chalmers är att träffa oss och få möjlighet att ställa frågor. Vanligtvis möts vi på olika utbildnings- och gymnasiemässor och bjuder in till öppet hus, men i år kommer alla sådana träffar att ske digitalt på grund av covid-19. För dig som är intresserad av en särskild utbildning anordnar de olika utbildningsprogrammen också egna dagar och aktiviteter som du kan följa på distans. 


Är du nyfiken på vad studenterna på Chalmers tycker om sina program, Göteborg som studentstad eller bara studentlivet i allmänhet kan du redan nu chatta med en student.   

Du kan också följa oss i våra sociala medier som Facebook och Instagram.​​

Vårens digitala event - ta del av dem i efterhand​

Digi Vera (Camp Vera) 

Under tre söndagar i februari kunde du följa några av våra camp Vera-ambassadörers Chalmersresa, från hur det kom sig att de valde Chalmers, till vilket jobb man kan få efter studierna. Du kan fortfarande ta del av de tre webbinarierna.

Länk till sidan där du hittar webbinarierna


Chalmersdagens presentationer och studentberättelser går fortfarande att ta del av. Klicka dig in på mässplattformen och titta på presentationerna från de olika programmen i din egen takt.

Under Chalmers "SYV-dag" berättade vi vad som krävs för att bli student på Chalmers, vilket stöd man kan få under sin studietid och hur det fungerar att studera på distans under pågående pandemi. Denna information riktade sig till dig som arbetar som studie- och yrkesvägledare på grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, folkhögskola och arbetsförmedling. Presentationerna går fortfarande att ta del av.

Sidansvarig Publicerad: on 05 maj 2021.