Möt Chalmers (digitalt)

Det bästa sättet att få en känsla för Chalmers är att träffa oss och få möjlighet att ställa frågor. Vanligtvis möts vi på olika utbildnings- och gymnasiemässor och bjuder in till öppet hus, men i år kommer alla sådana träffar att ske digitalt på grund av covid-19. För dig som är intresserad av en särskild utbildning anordnar de olika utbildningsprogrammen också egna dagar och aktiviteter som du kan följa på distans. 

Vårens digitala event

Digi Vera (Camp Vera) - 21 och 28 februari samt 7 mars

Under dessa tre söndagar kan du följa med på ett eller flera webbinarier om några av våra camp Vera-ambassadörers Chalmersresa, från hur det kom sig att de valde ett program inom Elektro, Data, IT eller Medicinteknik till vilka jobb det finns att få efter studierna. Webbinarierna riktar sig till dig som identifierar dig som tjej och är intresserad av att läsa ett program inom Automation och mekatronik​ eller Elektro, Data, IT eller Medicinteknik.

Anmäl dig här


Chalmersdagen - 10 mars (kl 09.00-16.00)
Onsdagen den 10 mars kan du besöka vår digitala Chalmersdag! Varje program håller en kort föreläsning. Ta en titt på vilka program du vill ta del av under dagen och passa på att ställ frågor till våra studenter, studievägledare och programansvariga.
Ingen föranmälan krävs!

Onsdagen den 17 mars 2021 välkomnar Chalmers dig som är studie- och yrkesvägledare på grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, folkhögskola och arbetsförmedling till en informationsdag på Chalmers.

Programmens besökskvällar - mellan 12 mars och 11 april 

Varje program bjuder in till en digital besöksdag/besökskväll där du får träffa studenter som redan går på programmet. Ett ypperligt tillfälle att få reda på vad som är det mest intressanta med ett specifikt program, eller passa på att få svar på dina egna frågor och funderingar!

Intresseanmälan sker till respektive program via länken ovan.

Är du nyfiken på vad studenterna på Chalmers tycker om sina program, Göteborg som studentstad eller bara studentlivet i allmänhet kan du redan nu chatta med en student.   

Du kan också följa oss i våra sociala medier som Facebook och Instagram.​

Sidansvarig Publicerad: fr 26 feb 2021.