Studiebesök

Är ni en studieintresserad grupp eller gymnasieklass som vill träffa våra studenter och uppleva vårt campus? Varmt välkomna att besöka oss! Vi genomför studiebesök löpande från första veckan i oktober till sista veckan i maj. Nyhet för i år är att ni deltager i en workshop som är kopplad till Chalmers utbildningar. 

Maila önskat besöksdatum och hur många ni blir, vi behöver er anmälan senast 3 veckor innnan besöket. Frågor och anmälan skickas till studiebesok@chalmers.se
Vi tar inte emot studiebesök under våra tentaperioder VT 2020 13:e - 20:e mars, 29:e maj - 5:e juni.

Såhär fungerar ett studiebesök 

  • Alternativ 1 (ca 2,5 tim): Presentation om Chalmers och våra utbildningar inkl workshop och rundvandring. Under rundvandringen på campus berättar Chalmers-studenterna om sin vardag och visar er kårhuset, studentbostäder och några av de olika institutionerna.
  • Alternativ 2 (ca 2 tim): Presentaion om Chalmers och våra utbildningar inkl workshop.
  • Under presentationen berättar våra studenter om deras väg från gymnasiet till Chalmers, vilka utbildningar vi erbjuder, vilka yrken och arbetsplatser som väntar efter examen och hur livet är som Chalmersstudent. 
  • Det finns även möjlighet att äta lunch i vår kårrestaurang i samband med besöket.​
    Meny och priser ​
Tips! Förbered gärna frågor till våra studenter för att få ut så mycket som möjligt av ert besök. Besöket ger utöver utbildningsinformationen också en ökad förståelse vad universitetsstudier innebär.  

​Vi ser fram emot ert besök!​

Publicerad: on 18 dec 2019.