Möt oss online och prata om studier på Chalmers

Inför ansökningsperioden för höstterminen 2022 har du möjlighet att träffa Chalmersstudenter i ett interaktivt gruppsamtal. Samtalet hålls digitalt, via zoom på tisdagskvällar och startar kl 18:00. Varje vecka har ett tema som gruppsamtalet utgår från men du är alltid välkommen att ställa dina egna frågor. 
Du behöver registrera dig inför varje gruppsamtal. Det gör du snabbt och enkelt genom att klicka på länken bredvid temat för varje vecka. 

10 maj: Jag har sökt till Chalmers, vad händer nu?​

Under detta webbinarium har du möjlighet att ställa frågor direkt till våra studenter. Vi har också bjudit med en studievägledare som kommer att berätta om vilket stöd man kan få under sin studietid och kanske får du lite konkreta studietekniktips om hur du bäst förbereder dig inför att studera på högskolan!

Registrera dig till webbinariet här

24 maj: I väntan på antagningsbeskedet

Vad innebär det att tacka ja, hur stor är chansen att jag kommer in om jag blir placerad som reserv och vad innebär det med komplettering? Det och andra frågor och funderingar kan du få besvarade av Chalmers antagning i kvällens webbinarium. Våra studenter är självklart med och svarar på andra studierelaterade frågor.

Sidansvarig Publicerad: ti 03 maj 2022.