Syntolkning: Camp Vera tävlingen

Camp Vera

– för tjejer som vill forma framtiden


​Är du nyfiken på teknik och skapande? Läser du sista året på gymnasiet? Då ska du tävla om en plats på Camp Vera – en inspirerande och kreativ helg på Chalmers. Bara för tjejer. 

Camp Vera är för dig som vill lära dig mer om teknik, lösa utmaningar i en värld som blir mer och mer digital och arbeta med framtidens yrken i en bransch som behöver dig. Med en teknisk utbildning öppnas dörrarna till en kreativ och spännande karriär där du är med och formar framtiden. 


Tävlingen är avslutad!
De hundra vinnarna kontaktas under de tre första veckorna i februari.
Och inom kort uppdateras sidan med mer info om Camp Vera-helgen 16–17 mars.​
 

Tävla och vinn

Chalmers bjuder in hundra​ tjejer som läser tredje året på gymnasiet till en helg i Göteborg där du får kika närmare på teknik och lära känna mängder av nya människor. Du kommer att jobba i spännande workshoppar och pröva kodning och programmering tillsammans med andra teknikintresserade. På inspirerande föreläsningar berättar människor i yrkeslivet om en bransch som formar framtidens tekniska lösningar och som längtar efter dig. Chalmersstudenter guidar dig genom dagarna, visar dig livet på campus och lovar en härlig kväll med middag och underhållning, tillsammans med de andra tjejerna. En helg där du får ett smakprov på livet på Chalmers, helt enkelt!

Chalmers står för allt!

  • Två dagar fyllda med aktiviteter 16–17 mars 2019!
  • Resa till och från Göteborg
  • Övernattning under helgen
  • Samtliga måltider under evenemangsdagarna
  • En helkväll med middag och underhållning tillsammans med de andra tjejerna

Vem kan vara med?

Du som är tjej och läser sista året på gymnasiet kan tävla om en plats på Camp Vera genom att svara på kluriga teknikrelaterade frågor. För att kvala in behöver du ha läst matte 4, fysik 2 och kemi 1 på gymnasiet och läsa ett högskoleförberedande program.
 

Kontakt

Här nedanför får du lära känna våra studentambassadörer som du kommer hänga med under Camp Vera.​
​Har du frågor? Skriv till camp-vera@chalmers.se ​

Publicerad: on 07 nov 2018. Ändrad: fr 08 feb 2019