Mottagning 2020

Välkommen till Chalmers och vägen till ditt framtida yrke!

När du fått ditt definitiva antagningsbesked ska du sedan själv registrera dig på de kurser du ska läsa på Chalmers. Registreringen är obligatorisk, gör du inte din registrering i tid, förlorar du din plats på programmet.
Du hittar all information om terminsstart och annat som rör just din studiestart på Studentportalen.

Mellan första dagen den 18 augusti 2020 och terminsstarten 31 augusti 2020 har de flesta utbildningarna introduktionsveckor. Introduktionsveckorna innehåller schemalagda introduktionskurser i viktiga ämnen på utbildningen, till exempel matematikintroduktion, räkneövningar och introduktion till Matlab. Introduktionskurserna ger dig en bra inblick i hur det är att studera på högskola och du lär känna dina nya klasskamrater. Närvaro på introduktionsveckorna är inte obligatorisk, men rekommenderas.
I TimeEdit kan du söka fram ditt schema och se vilka introduktionskurser som finns på ditt program.
Schema Timeedit Sök ut ditt program under Klass och välj år 1. 

I år gör den pågående pandemin att vi inte har möjlighet att träffas i lika stor utsträckning som vi skulle vilja. Chalmers tekniska högskola tillsammans med Chalmers studentkår vill ändå ge dig bästa möjliga start på studierna och att hitta nya vänner. På den här sidan samlar vi all information om mottagningen och introduktionsveckorna för att du lätt ska hitta rätt. 

Den 18 augusti drar vi alltså igång! Då fylls den här sidan av filmer och länkar.

Publicerad: fr 07 aug 2020.