Bild på publiken under Materials for Tomorrow

Nyheter och event

Nyheter

Forskningen inom materialvetenskap är tvärvetenskaplig och sker till stor del genom samarbeten. Den sträcker sig över flera institutioner och kompetenscentrum inom Chalmers. På vår nyhetssida samlar vi relevanta nyheter från Chalmers olika kanaler:

Chalmersnyheter - Materialvetenskap

Event

Materials for Tomorrow är namnet på vårt årliga initiativseminarium, som är gratis och öppet för alla. Denna konferens samlar forskare och studenter på Chalmers såväl som andra universitet, och fungerar som en mötesplats för akademi, industri och samhälle. Framstående forskare bjuds in för att berätta om sin forskning, diskutera och på andra sätt interagera med åhörarna.

Dessutom sker under kalenderåret ett stort antal event på Chalmers som är relevanta för materialvetenskap, inklusive seminarier, möten inom olika samarbetsplattformar, disputationer med mera. Mer information om dessa event kan du hitta i vårt kalendarium:

Kalendarium​

Nyhetsbrev

För att hålla dig uppdaterad om relevanta nyheter och för att få information om kommande evenemang, prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev (på engelska).

Följ oss påTwitter

follow me on facebook​​

Publicerad: on 12 aug 2020.