AoA ICT Lunch seminar series

Lunchseminarier

Styrkeområde IKT arrangerar en serie lunchseminarier för forskare inom styrkeområdet på Chalmers och Göteborgs universitet.

• Under seminarierna serveras en enkel lunch, därför är registrering obligatorisk.
  • Programmet planeras generellt till en timme, med ytterligare en timmes marginal för fortsatta diskussioner och erfarenhetsutbyte.
  • Antalet platser är begränsat, och vi tillämpar först till kvarn. Vi ber er att snarast kontakta oss om ni behöver avregistrera er från seminariet.
  • Seminarierna vänder sig i första hand till forskare på Chalmers och Göteborgs universitet. Dessa seminarier är ej för studenter.
  • Vid behov kommer seminarierna att hållas på engelska.

Kontakt: Malin Ulfvarson, kommunikatör Styrkeområde IKT, malin.ulfvarson@chalmers.se

Kommande seminarier:
Måndag 26 november 2018

Tidigare seminarier:
Wednesday 10 October 2018

WASP - Autonomous Driving
Tisdag 15 maj 2018

Torsdag 1 mars 2018

High-speed hardware for a digital society - cross-discipline research at Chalmers
Måndag 19 februari 2018

Publicerad: on 31 jan 2018. Ändrad: fr 23 nov 2018