Ny forskning demonstrerades på Logistik & Transport

​I början av november arrangerades Logistik & Transport 2019 på Svenska mässan. Tillsammans med mässan arrangerades för första gången arenan Future Lounge, där institutionen för teknikens ekonomi och organisation visade upp aktuella forskningsprojekt.
Chalmers och Göteborgs universitet har en lång tradition av medverkan på Logistik & Transport-mässan. Till årets mässa utvecklades deltagande så att den traditionella montern kompletterades med en helt ny yta där forskningsprojekt kunde demonstreras för besökarna.

I Future Lounge visades projekten DREAMIT (Digital Accesshantering i Realtid för Intermodala Transporter) och AKTA (Automation of Kitting, Transport and Assembly). Utöver forskarna medverkade studenter från utbildningar vid institutionen och kunde ge färska perspektiv på aktuella frågor.

Läs mer om Future Lounge

Publicerad: on 20 maj 2020.