Fortsatt satsning på livslångt lärande

​Vidareutbildning – direkt från pågående forskning inom Chalmers
​Chalmers bygger upp en ny hantering av vidareutbildningsverksamheten. Vi kommer att fortsätta att erbjuda kurser och program, såväl skräddarsydda för enskilda kunders behov som öppna att anmäla sig till.

En starkare koppling till Chalmers och institutionen för Teknikens ekonomi och organisation kan innebära ett ännu bättre och uppdaterat innehåll för alla som söker vägar framåt för vidareutbildning.

På denna sida finns aktuella kurser som kan vara intressanta och relevanta för många olika organisationer och yrkesverksamma. Det går även att registrera sig för att ta del av nyheter och nya kurser inom området. För närvarande är de flesta utbildningarna mestadels digitala vilket möjliggör deltagande på distans.

Vid frågor är du välkommen att kontakta uppdragsutbildning.tme@chalmers.se

Sidansvarig Publicerad: må 08 mar 2021.