Kontakt

Five star campus leds av ett programkontor som fångar upp, initierar och koordinerar projekt. Har du koncept eller lösningar inom hållbar utveckling som du vill testa i samarbete med oss ställer vi gärna våra campus till förfogande.


Programledare

Per har en doktorsexamen från Göteborgs Universitet i atomfysik och en bakgrund på Saab och Lindholmen Science Park där han har arbetat med utveckling av testbäddar inom mobilitets- och miljöteknikområdet. Per är djupt engagerad inom hållbar samhällsutveckling och har en övergripande roll i Five star campus.
 
Per Sunnergren
+46 70-645 70 42
 

Strategisk programledare

Alf-Erik Almstedt är professor i flerfasströmning och viceprefekt för forskarutbildningen vid institutionen för mekanik och maritima vetenskaper. Som strategisk programledare för Five star campus brinner han för att göra Chalmers campus kul! Han har ett särskilt fokus på mobilitetsrelaterade projekt.

Alf-Erik Almstedt
+46 31-772 14 07

Projektledare visualisering och kommunikation

Linnea Johansson är civilingenjör i teknisk design med erfarenhet av projektledning både från Chalmers och Johanneberg Science Park. Linnea brinner för kollektivt lärande för hållbar utveckling, och inom Five Star Campus ansvarar hon för att den forskning och utveckling som sker på Chalmers campus både syns och märks av såväl dem som verkar på campus som tillfälliga besökare.
Linnea Johansson

Kommunikatör

Johanna Wilde
johanna.wilde@chalmers.se
+46 31 772 20 29


Sidansvarig Publicerad: ti 20 apr 2021.