Kontakt

Five star campus leds av ett programkontor som fångar upp, initierar och koordinerar projekt. Har du koncept eller lösningar inom hållbar utveckling som du vill testa i samarbete med oss ställer vi gärna våra campus till förfogande.


Programledare

Per har en doktorsexamen från Göteborgs Universitet i atomfysik och en bakgrund på Saab och Lindholmen Science Park där han har arbetat med utveckling av testbäddar inom mobilitets- och miljöteknikområdet. Per är djupt engagerad inom hållbar samhällsutveckling och har en övergripande roll i Five star campus.
 
Per Sunnergren
+46 70 645 70 42
 

Strategisk programledare

Alf-Erik Almstedt är professor i flerfasströmning och viceprefekt för forskarutbildningen vid institutionen för mekanik och maritima vetenskaper.Som strategisk programledare för Five star campus brinner han för att göra Chalmers campus kul! Han har ett särskilt fokus på mobilitetsrelaterade projekt.

Alf-Erik Almstedt
+46 31-772 14 07

Programledare

Jenny har en MSc i miljövetenskap och är också koordinator för Chalmers medverkan i HSB Living Lab. I Five star campus är Jenny särskilt intresserad av att utveckla campusens roll i staden, och hon tar ett samlat grepp om visualiseringsprojekten och kommunikationsarbetet.

Jenny Forshufvud

jenny.forshufvud@chalmers.se 
+46 31-772 41 94

 

Kommunikatör

Cecilia Kertes

cecilia.kertes@chalmers.se

+46 31-772 63 39

Sidansvarig Publicerad: on 20 nov 2019.