För dig som söker jobb hos oss

Bild 1 av 1
Detaljbild motljus

Vi söker hela tiden nya, engagerade medarbetare. Alla roller är viktiga och bidrar till att utveckla universitetet.

Lediga tjänster

Här presenteras samtliga lediga tjänster på Chalmers. Du ansöker genom att välja tjänst ur listan. Klicka på ”Ansök” på annonssidan och följ instruktionerna.

Första gången du registrerar en ansökan skapas ett användarkonto i vårt rekryteringssystem ReachMee. Din kompletta ansökan ska vara oss tillhanda senast klockan 23.59 sista ansökningsdagen (svensk tid). Därefter stängs annonsen och försvinner från listan Lediga tjänster. När du skickat in din ansökan får du en bekräftelse till din e-postadress.

Så länge annonsen är aktiv kan du logga in på ditt konto och uppdatera din ansökan. Observera att systemet inte stödjer ZIP-filer. Ansökningshandlingar ska vara sparade i PDF- eller Word-format. Varje fil kan vara upp till 40 mb. Ansökningshandlingar som saknar referensnummer till de utannonserade tjänsterna kommer inte beaktas.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot intresseanmälningar eller spontanansökningar. Är du intresserad av att arbeta på Chalmers är du välkommen att prenumerera på våra lediga tjänster och få ett meddelade när det finns tjänster som passar dig.

Frågor om tjänsten

För frågor om en specifik tjänst, vänligen kontakta de kontaktpersoner som är angivna i respektive annons. Om du har glömt ditt lösenord till ditt användarkonto gå till Lediga tjänster-sidan, klicka på knappen "Logga in eller registrera dig?". Ett nytt lösenord skickas till din e-postadress.

För övriga frågor, kontakta vår rekryteringsenhet via rekr.stodet@chalmers.se.

Fackliga kontakter

Chalmers som arbetsgivare har ett samverkansavtal samt kollektivavtal med de fackliga organisationerna SACO, ST och SEKO. Om du vill komma i kontakt med någon av de tre fackliga organisationerna så företräds de av:

  • SACO: Peter Hellqvist
  • ST: Jean-Marc Orliaguet
  • SEKO: Johan Persson

Du når de fackliga företrädarna via Chalmers växel 031-7721000.