Läxhjälp

Läxhjälp för dig på gymnasiet

På grund av covid-19 är läxhjälpen flyttad till digitala kanaler. Tills vidare hittar du hela läxhjälps-teamet via vårt virtuella rum på Zoom. Vi erbjuder stöd för gymnasieelever i matte, kemi och fysik.

Chalmers läxhjälp erbjuder stöd på tisdagar, onsdagar och torsdagar i två timmar. Vi hjälper dig som studerar gymnasiets kurser i matematik, fysik och kemi. Du behöver inte föranmäla dig. När du klickar på länken kommer du in in i ett "väntrum" och vi hjälper dig så fort vi har möjlighet. Det underlättar om du har på din kamera men du kan givetvis stänga av den och har på endast ljudet. Läs artikeln om Chalmers digitala Läxhjälp.


Tid: ti - to17.15-19.15


Även Intize Räknestuga har öppet via digitala kanaler under måndagar och lördagar. Se länk för tider och plats.

Chalmers bibliotek. Adress: Chalmers tvärgata 1. Du hittar lättast till Chalmers bibliotek med buss 19 eller buss 55, hållplats Chalmers Tvärgata. Karta över Chalmers campus Johanneberg

Eftersom många kommer till oss inför de nationella proven, vill vi tipsa om att träffa oss några veckor före provet. I början av terminen brukar det vara lugnast, då kan vi hjälpa dig mer än i slutet av terminen. 

Välkommen till läxhjälpen på Chalmers!

Publicerad: on 01 apr 2020.