Alumninät

Registrera dig i Chalmers Alumnnätverk

Efter din studietid på Chalmers blir du alumn och yrkeslivet börjar. Men Chalmers vill fortsätta att hålla kontakten med dig även efter din examen. Som alumn tillhör du nu ett nätverk med ca 60 000 chalmerister som är spridda över hela världen.


Genom att vara aktiv i Alumninät vet vi vart du befinner dig och kan därefter bidra med information riktad just till dig och där du i dagsläget bor eller jobbar.              
Några av fördelarna med att vara med i vårt Alumnnätverk:
  • Information om aktuella stipendier som du kan söka
  • Inbjudan till exklusiva alumnevents som exempelvis frukostseminarier och återträffar.
  • Gratis nummer av tidningen Chalmers Magasin (gäller endast för boende i Sverige, för dig som bor utomlands skickar vi tidningen digitalt. Glöm inte att registrera din aktuella e-postadress så att du inte missar något nummer.)

Du är viktig för oss!
Dina erfarenheter av studier och jobb är värdefulla för oss och våra studenter. Med dina erfarenheter kan vi visa framtida och nuvarande studenter vad en utbildning på Chalmers kan leda till. Du som alumn är en tillgång för oss i form av kontakter med arbetslivet. Det hjälper oss att hitta praktikplatser, examensarbete för studenter men också utveckla forskningssamarbeten. 
Tack vare er kan vi utveckla och kvalitetssäkra våra utbildningar och eventuellt skräddasy fortbildning du kan vara intresserad av. 

Som du säkert känner till gäller nya regler om integritetsskydd från och med den 25 maj 2018, då en ny lagstiftning, GDPR (General Data Protection Regulation), införts i Sverige och resten av EU.  För att du ska känna dig trygg med hur vi på Chalmers behandlar dina uppgifter vill vi berätta för dig att vi anpassar hanteringen av dina personuppgifter till den nya lagstiftningen.

Naturligtvis är du alltid välkommen att kontakta oss direkt med frågor eller för att få hjälp att tacka nej till att ha kontakt med Chalmers alumnverksamhet. Kontakta oss på alumni@alumni.chalmers.se​


Sidansvarig Publicerad: ti 23 apr 2019.