Öppet hus på Chalmers inför högskolevalet

​En heldag varje vår öppnar Chalmers upp det stora kårhuset på campus Johanneberg, och snart är det dags igen. Den 6 mars anordnas Chalmersdagen 2018 – en besöksdag då alla våra program presenteras i en utställning, och våra studenter berättar om hur en studietid på Chalmers kan se ut.

​Den 16 april är sista dag att ansöka om en plats för högskolestudier runt om i landet. Det finns ett överväldigande utbud att välja på, och bäst kanske det kan kännas att få prata med någon som redan har gjort samma resa. Chalmers erbjuder 22 utbildningar på grundnivå, och utöver det ett tekniskt basår för dig som saknar behörighet.

Den 6 mars 2018 klockan 09.00–16.00 står kårhuset på Chalmers Johanneberg öppet för besökare att prata med studenter, vägledare och alumner. Få inspiration genom att mingla runt på utställningen, lyssna på något av dagens alla seminarier – eller häng kanske med på en rundvandring på campus?
Chalmersdagen är öppen för alla, kräver ingen föranmälan och är helt gratis.

För uppdateringar kring dagen, bland annat seminarieschema, läs mer här:

Facebook (evenemang)

Chalmersdagen 2018