
Chalmers tekniska högskola, Sverige
Institutionen för Life Sciences, Avdelningen för Livsmedelsvetenskap
Prof. Ingrid Undeland (Projektkoordinator, Kontakt Chalmers)
Feijian Liu, doktorand
Dr. Karin Larsson
Dr. Hanna Ulmefors

Technical University of Denmark (DTU), Danmark
DTU National Food Institute
Prof. Charlotte Jacobsen (Kontakt DTU)
Dr. Ann-Dorit Moltke Sørensen
Dr. Grethe Hyldig
Dr. Mads Bjørlie

VTT Technical Research Centre of Finland, Finland
Department of Industrial Biotechnology and Food
Iina Jokinen, MSc (Kontakt VTT)
Dr. Elena Garicano
Kaisu Honkapää, Senior forskare
Heikki Aisala, Forskare
Anni Nisov, Forskare
Eero Päiväkumpu, Forskningsingenjör

West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Poland
Department of Toxicology
Prof. Mariusz Szymczak (Kontakt WPUT)
Dr. Patryk Kamiński
Werner Larsson Fiskeeksport A/S, Danmark
Mads Larsson, VD
Underleverantörer
Sweden Pelagic, Sverige
Martin Kuhlin, VD
Hailia Nordic Oy, Finland
Otto Kaukonen, Teknisk chef
Mirko, Polen
Anna Wiśniewska-Wojach, Teknisk chef