Projektmedlemmar

Chalmers logo

Chalmers tekniska högskola, Sverige

Institutionen för Life Sciences, Avdelningen för Livsmedelsvetenskap

Prof. Ingrid Undeland (Projektkoordinator, Kontakt Chalmers)
Feijian Liu, doktorand
Dr. Karin Larsson
Dr. Hanna Ulmefors

DTU logo

Technical University of Denmark (DTU), Danmark

DTU National Food Institute

Prof. Charlotte Jacobsen (Kontakt DTU)
Dr. Ann-Dorit Moltke Sørensen
Dr. Grethe Hyldig
Dr. Mads Bjørlie

VTT logo

VTT Technical Research Centre of Finland, Finland

Department of Industrial Biotechnology and Food 

Iina Jokinen, MSc (Kontakt VTT)
Dr. Elena Garicano
Kaisu Honkapää, Senior forskare
Heikki Aisala, Forskare
Anni Nisov, Forskare
Eero Päiväkumpu, Forskningsingenjör

ZUT logo

West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Poland

Department of Toxicology

Prof. Mariusz Szymczak (Kontakt WPUT)
Dr. Patryk Kamiński 

Werner Larsson Fiskeeksport A/S, Danmark

Mads Larsson, VD

 

Underleverantörer

Sweden Pelagic, Sverige

Martin Kuhlin, VD

Hailia Nordic Oy, Finland

Otto Kaukonen, Teknisk chef

Mirko, Polen

Anna Wiśniewska-Wojach, Teknisk chef