Webbinarium
Evenemanget har passerat

Kurs om hållbar produktion för små och medelstora företag

Bild 1 av 1
Kollage med tre bilder. Den i mitten visar skog och urklippt i det gröna syns en retur-figur.
Kursen Industriell förnyelse genom hållbar material- och produktionsteknik - Hållbar produktion, som ger små och medelstora företag möjlighet att skärpa sina strategier kring hållbar produktion, är ett samarbete med Lunds Tekniska Högskola.

Arbetar du på ett mindre eller medelstort företag inom industrin? Vill du ta ett steg mot ökad hållbarhet och stärkt konkurrenskraft, men känner att du saknar en ingång? Då är vår kurs "Industriell förnyelse genom hållbar material- och produktionsteknik" något för dig. Nu har du möjlighet att anmäla dig till höstens webbinarier.

Översikt

Evenemanget har passerat
  • Datum:Startar 31 augusti 2023, 09:00Slutar 31 augusti 2023, 10:30
  • Plats:
    Online
  • Språk:Svenska
ANMÄL DIG TILL ÅTERSTÅENDE TILLFÄLLEN (Öppnas i ny flik)

Chalmers och Lunds Tekniska Högskola erbjuder ett kurspaket som inkluderar 12 viktiga områden som underlättar företagets omställning mot en hållbar produktion. Kursledarna är seniora forskare som har god kännedom om industrins utmaningar. Det gör att seminarierna både håller hög nivå samt relevanta och tillgängliga för alla.

Den första kursomgången gick 2022 i Lunds regi. Deltagarna uppskattade möjligheten att diskutera sina egna case med andra och kunde samtidigt bredda sina nätverk. 

>> Kursfakta ligger under flikarna nedan.

Varför gör vi den här satsningen? Vi tror att vi kan lära oss av varandra. Vi ökar vår förståelse kring små och medelstora företags problemställningar. Och du får hjälp med modeller för att implementera hållbara strategier som bland annat svarar upp mot nya lagar och krav. 

Anslut i andra halvlek!

Nu erbjuds du möjlighet att ansluta till kursen i andra halvlek och delta vid återstående tillfällen under hösten 2023!

Tidigare deltagare har framför allt uppskattat möjligheten att diskutera sina egna case med andra och samtidigt bredda sina nätverk. 

Kontakta Johan Malmqvist via anmälningsknappen ovan om du är intresserad!