Mässa
Evenemanget har passerat

Exjobbsmässa – Hälsa och teknik

Den 9 maj är det dags för den sjätte gemensamma exjobbsmässan inom hälsa och teknik i Göteborg. Mässan är ett samarbete mellan Göteborgs universitet, Chalmers och Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Översikt

Evenemanget har passerat

Exjobbsmässans syfte är att erbjuda studenter på Göteborgs universitet (Naturvetenskapliga fakulteten och Sahlgrenska akademin) och Chalmers möjligheten till tvärvetenskapliga projekt inom området hälsa och teknik.

Mässan riktar sig främst till studenter på mastersnivå, men även på kandidatnivå. Projekt i samverkan mellan något av lärosätena och ett företag är också välkomna.

Handledare från Göteborgs universitet, Chalmers och Sahlgrenska Universitetssjukhuset får möjlighet att presentera sina projekt för en gemensam grupp studenter från Göteborgs universitet och Chalmers. Projekt i samverkan mellan något av lärosätena och ett företag är också välkomna att presentera sina projekt. Därefter kommer studenterna att få möjlighet att ställa frågor och diskutera projekten direkt med handledaren. Mässan genomförs på Konferenscentrum Wallenberg.

Läs en artikel om förra årets mässa:
"En riktigt fullträff"


Program

Ett detaljerat program kommer att publiceras här inom kort. 

Sista anmälningsdag

För handledare: 14 april

För studenter: 2 maj