Per-Olof Arnäs

Universitetslektor, Teknikens ekonomi och organisation

Per-Olof Arnäs är universitetslektor vid avdelningen för Service Management and Logistics.

​Artiklar om Per Olof Arnäs

Högstadieelever designar framtidens transporter (chalmers.se, 121127) 

Fler än 500 sjunde- och åttondeklassare i Göteborgsregionen deltar just nu i en tävling där de skissar på framtidens transportsystem som ska vara så hållbara som möjligt. Finalen hålls på Framtidsdagen i januari då lösningarna presenteras för en jury. Vinnande klass får 10000 kronor och en övernattning bland hajarna på Universeum.

 

Terminator, Tintin och teleportering (chalmers.se, 121108) 

När Göteborgs Hamn anordnade den årliga konferensen Hamndagen på Göteborgsoperan den 16 oktober deltog bland annat Per-Olof Arnäs från Institutionen för teknikens ekonomi och organisation vid Chalmers. Han pratade kring det uppseendeväckande temat "Terminator, Tintin och teleportering".

 

Almedalsveckan bjöd på härlig stämning och politikerprat på gatan (chalmers.se, 120710)

Per Olof Arnäs, forskare vid Teknikens ekonomi och organisation på Chalmers, har samlat sina intryck från Almedalsveckan, en vecka som gav mersmak. Han har redan nu börjat planera hur nästa års besök ska kunna resultera i ännu fler nya kontakter och diskussioner om transportfrågor med både politiker och näringslivsrepresentanter.

 

Logistik- och transportforskare från Chalmers gästar Almedalen (chalmers.se, 120628)

När Almedalsveckan rullar igång på Gotland den 1 juli deltar många forskare från Chalmers. Två av dem är Per Olof Arnäs och Maria Lindholm från Teknikens ekonomi och organisation som är där för att prata om sin forskning inom logistik och transport.

Sidansvarig Publicerad: to 28 jan 2021.