Anders Isaksson

Docent, Teknikens ekonomi och organisation
Ordförande för kollegiet vid TME
Examinator för TEK341 (Finansiell analys och värdering)
Exainator för TEK730 (Finansiell analys och företagsvärdering)

Anders Isaksson är docent vid avdelningen Entrepreneurship and Strategy. Huvudsakligt forskningsintresse är småföretagsfinansiering (entrepreneurial finance) och forskning om faktorer bakom entreprenöriella företags tillväxt, lönsamhet och överlevnad. Undervisningen sker framförallt på kurser i finansiella analys och företagsvärdering. Anders har även ett speciellt intresse för företagsekonomiska tillämningar av kalkylprogrammet Excel och driver bland annat sidan https://www.andersexcel.se/ och en populär kanal på YouTube: AndersExcel (https://www.youtube.com/user/AndersExcel​)
TEK341 Finansiell analys och värdering ​​
AndersOnline: YouTube-kanal riktat till lärare och studenter. För lärare: Tips och tricks för digital undervisning. För studenter: Föreläsningar och kortare instruktioner relaterade till mina kurser på Chalmers

Filmer från AndersOnline​


YouTube-kanalen AndersExcel är troligen Sveriges mest populära kanal för Excel på svenska. Syftet är att sprida filmer om hur man kan använda kalkylprogrammet Excel i allmänhet och för ekonomiska tillämpningar i synnerhet.

Urval av publiceringar på YouTube-kanalen AndersExcel

 

På webbplatsen www.andersexcel.se finns bland annat Excelbloggen och Excelskolan​​
De mest populära och aktuella inläggen på andersescel.se (i bokstavsordning) ​


​​

Sidansvarig Publicerad: on 30 jun 2021.