Webbinarium
Evenemanget har passerat

Webbinarium: Våld i nära relationer

Nytt datum!
Chalmers anordnar ett webbinarium om våld i nära relationer, hur det kan påverka arbets- och studiemiljö samt hur man kan tänka om man misstänker att en person är drabbad.

Översikt

Evenemanget har passerat
  • Datum:Startar 17 maj 2023, 10:00Slutar 17 maj 2023, 11:00
  • Plats:
    Zoom
  • Språk:Svenska
Länk till anmälan (Öppnas i ny flik)

Presentationen hålls av Iwette Rapoport är expert på området och arbetar på Change Collective, en organisation som arbetar med att stödja drabbade personer och företag.

Change Collective beskriver webbinariet så här:
"Alla är överens om att det är hemskt. Trots att i stort sett varje arbetsplats på något sätt är drabbad där långvarigt lidande för individen och produktionsbortfall för miljontals kronor i verksamheter pågår, är det någon annans ansvar. Och görs inget och på rätt sätt kommer eftereffekter för individ och arbetsplats, vilka kan pågå under flera år.

Men lösningar finns där du som studiekamrat, kollega eller chef har en viktig roll som kan göra stor skillnad för utsatt person och verksamhet.

Ta del av livsviktig kunskap om vad våld i nära relationer är, hur du kan upptäcka varningssignaler och hur du kan agera.

Efter 55 minuter har du verktyg för att själv agera som studiekamrat, kollega eller chef för att nå en bättre social arbetsmiljö och få bättre produktivitet samt förändra en kollegas liv."

Iwette Rapoport är expert på våld i nära relationer och dess effekter på arbetsplats samt på arbetsförmåga.

 

Zoom-länk kommer att skickas ut till anmälda dagen innan seminariet. 

Obs!

Seminariet var tidigare planerat till den 30/3, men ställdes då in pga sjukdom.