Cannot retrieve the URL specified in the Content Link property. For more assistance, contact your site administrator.

Max Ortiz Catalan på TEDx

Chalmersforskaren Max Ortiz Catalan pratade om den världsunika tankestyrda protesen på TEDx Göteborg den 18 november.

Max Ortiz Catalan har ägnat sin forskning åt att utveckla styrtekniken i den benförankrade protesen. Systemet har utvecklats i ett samarbete mellan Chalmers, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborgs universitet och företaget Integrum.

Forskningen har rönt mycket uppmärksamhet och blivit omskriven i media i hela världen. Nyligen publicerade forskarlaget en studie kring den första patienten som testat protesen i tidskriften Science Translational Medicine.

Under sitt framförande på TEDx Göteborg tisdagen 18 november kommer pratade Max Ortiz Catalan om tankestyrda proteser och potentialen inom området.

Läs om de senaste resultaten:

Publicerad: on 29 okt 2014. Ändrad: fr 19 maj 2017