Kontakt

Ledningen av Five star campus utgörs av ett programkontor som ska fånga upp, initiera och koordinera projekt. Har du koncept eller lösningar inom hållbarhetsområdet som du vill testa i samarbete med oss ställer vi gärna vårt campus till förfogande.

Programledare
Per har en doktorsexamen från Göteborgs Universitet i atomfysik och en bakgrund på Saab och Lindholmen Science Park där han har arbetat med utveckling av testbäddar inom mobilitets- och miljöteknikområdet. Per är djupt engagerad inom hållbar samhällsutveckling och har en övergripande roll i Five star campus.

Per Sunnergren
+46 70 645 70 42
 
Strategisk programledare
Alf-Erik Almstedt är professor i flerfasströmning och viceprefekt för forskarutbildningen vid institutionen för mekanik och maritima vetenskaper.Som strategisk programledare för Five star campus brinner han för att göra Chalmers campus kul! Han har ett särskilt fokus på mobilitetsrelaterade projekt.

Alf-Erik Almstedt
+46 31-772 14 07
 
Programledare
Jenny har en MSc i miljövetenskap och jobbar också som koordinator för Chalmers medverkan i HSB Living Lab. I Five star campus är Jenny särskilt intresserad av att utveckla campusens roll i staden, och hon tar ett samlat grepp om visualiseringsprojekten och kommunikationsarbetet.

Jenny Forshufvud

jenny.forshufvud@chalmers.se 
+46 31-772 41 94

 

Publicerad: on 25 okt 2017. Ändrad: ti 09 jan 2018