Sök stipendium - Tjänstgör på Handelskammaren i London

Gull & Stellan Ljungbergs Stiftelse lämnar ett stipendium till Svenska Handelskammaren i Storbritannien för att utbilda unga, kreativa affärsbegåvningar inom internationell handel och industri.

Stipendiesumman är 200.000 kronor. Tillträde sker i juni 2019 för tolv månaders tjänstgöring på Handelskammaren i London.​

Som stipendiat kommer du huvudsakligen att arbeta inom ett av följande områden: medlemskapsrekrytering och medlemskapsretention, marknadsföring och kommunikation eller event. Du kommer även delta i att driva kammarens underorganisation Young Professionals (YP).

Du skall vid praktikperiodens inledning minst ha avslutat det andra året på din utbildning på ett svenskt universitet eller högskoleutbildning inom relevant ämne. Du skall vidare antingen studera, vara mantalsskriven, och/eller ha en nära anknytning till Uddevalla eller Trollhättans kommun.

Ansökan
Ansökan ska innehålla ditt CV, personligt brev på engelska, bevis på pågående studier, en skrift som bekräftar din anknytning till Uddevalla eller Trollhättan, samt personbevis.
Ansökningarna skall vara Peter Sandberg, Managing Director på Svenska Handelskammaren tillhanda senast den 22 Mars 2019 på applications@scc.org.uk.

Vid frågor, vänligen kontakta Peter Sandberg, på telefon +44 (0)20 7224 8001 eller via e-mail applications@scc.org.uk

Publicerad: to 21 feb 2019.