Molekylteatern

Startdatum 2011-01-01
Webbdelsfel: En webbdels- eller webbformulärkontroll på sidan kan inte visas eller importeras. Typen Chalmers.PublicWeb.WebParts.VideoPlayerWebpart.VideoPlayerWebpart, Chalmers.PublicWeb, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=1673bfb63334686a kunde inte hittas eller är inte registrerad som säker.
​Föreställningen Molekylteatern är ett samarbete mellan kunskapsteatern Allikateatern och institutionen för kemi- och bioteknik vid Chalmers. Med utgångspunkt i den molekylära vetenskapen har studenter och forskare vid institutionen bidragit till att skapa en interaktiv föreställning, med rörelse och glädje, för mellanstadieelever.
Om föreställningen
Molekylteatern - en atoms bekännelser är en annorlunda teaterupplevelse där publiken får vara med och delta. Vad händer i den värld du inte kan se? Kasta dig in i molekylernas mikrokosmos av rörelse och ta reda på saken.
 
Föreställningen består av två delar. I första delen spelas scener upp av skådespelarna, baserat på delar av kemins historia. Genom den sceniska berättelsen får publiken lära känna de olika atomernas karaktärer. I den andra delen får publiken själva gestalta och med egna ord beskriva atomerna och därigenom fördjupa sina kunskaper om atomer ytterligare.
Denna sidan finns endast på svenska

Sidansvarig Publicerad: må 28 okt 2013.