En bil med två kvinnor som samtalar med texten Chalmers är och ska i ännu högra grad bli, en plats där entreprenörskap är för alla
En dekorativ bild som visar hus i ett grafisk mönster.
​VILL DU ETABLERA DIG PÅ CHALMERS E-VILLAGE?

På området finns många olika typer av lokaler och arbetsplatser i varierande storlek. Är du osäker på vad du behöver? Kontakta oss så hjälper vi dig. 


Varmt välkommen till Chalmers E-village!


Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

 BLI EN DEL AV CHALMERS E-VILLAGE

På området finns redan idag framstående forskning, utmärkt utbildning och ett flertal verksamheter som berikar såväl miljön som varandra. Chalmers E-village bjuder också in andra innovativa aktörer, uppstarts- och tillväxtbolag till området. Syftet är att skapa en naturlig plats för innovations- och entreprenörsidéer att gro, växa och förverkligas. 


EN PLATS FÖR ALLA​​

På området finns aktörer som Chalmersfastigheter och Stena Center som erbjuder stora och små flexibla ytor, för att passa alla typer av personer, verksamheter, möten och evenemang. Allt för att människor med idéer och ett brinnande intresse för innovation och entreprenörskap ska kunna mötas, inspireras, utvecklas och dela med sig av sin kunskap.


Dekorativ bild på hus på Chalmers E-village område
CHALMERSFASTIGHETER

Inspirerande campus och mötesplatser
Chalmersfastigheter utvecklar fastigheter och mötesplatser på Chalmers E-village för att skapa de bästa förutsättningarna för utbildning, forskning och samverkan. Det är hit du vänder dig om du vill hyra lite större ytor och kontor.

 
STENA CENTER

En miljö där ni kan checka in
Stena Center är en samlingpunkt för entreprenörer och innovationsbolag. Här kan man hyra en plats  i gemensamt utrymme eller eget kontor. Ett smidigt sätt att börja sin resa med gemensam reception, lunchrum och service.


SPONTANA MÖTEN

När du rör dig på området är chansen stor att du stöter på entreprenörer, forskare, investerare och andra likasinnade. Varför inte ta en spontankaffe hos Café Vera eller en inspirerande lunch hos Wijkanders. 
Dekorativ bild med en grupp kvinnor som samtalar med varandra.
WIJKANDERS

Sugen på lunch?
Wijkanders är den lokala restaurang och plats där man ofta springer på personerna och entreprenörerna från kvarteret. Köket är inspirerat av främst det svenska klassiska köket med intryck från Frankrike och delar av Europa.

Wijkanders ligger mitt emot Chalmers E-village huvudentré.


Dekorativ bild på en kvinna som står bakom disken på Café Vera.
CAFÉ VERA​

Dags för en fika?
Här kan ni njuta av nybryggt kaffe, espresso, latte och cappuccino. För den sötsugna serveras det färska bakverk och kakor varje dag. Det finns även enklare smörgåsar och frallor och för ett snabbt mellanmål kan man välja från vårt sortiment  av energibars och snacks samt olika kalla drycker.

Café Vera ligger precis innanför dörrarna i Chalmers E-village huvudentré.