Utställning
Evenemanget har passerat

Öppet hus: Trackskurser i studieperiod 1 och 2

Bild 1 av 1
Room in Fuse

Tracks bjuder in till öppet hus för att berätta mer om höstens valbara kurser. Kanske är du intresserad av moderna energisystem? Hälso- och sjukvård? Digitaliseringen inom sportens värld? Batterier eller koldioxidinfångning? Detta är bara några av de ämnen som erbjuds i läsperiod 1 och 2.

Översikt

Evenemanget har passerat

Alla studenter är välkomna till öppet hus om Tracks i Chalmers makerspace Fuse, Sven Hultins gata 8, måndagen den 15 maj. De första 50 studenterna på plats erbjuds en gratis wrap!

Vi kommer ha en poster-utställning med alla Trackskurser som erbjuds under hösten. Det finns dessutom möjlighet att prata direkt med lärarna för att få mer information om de ämnen och kurser som erbjuds.

Det kommer ske olika aktiviteter i lokalerna under eftermiddagen, bland annat guidade turer i Fuse med vår studentorganisation T-RAX.

Trackskurser läsperiod 1 och 2

Deadline i maj

Deadline i juni

Deadline i augusti-september

Sommarkurser 2023

Om Tracks

De tvärdisciplinära Trackskurserna kan användas som valbara kurser att inkludera i ett program, men går även att läsa som extra kurser utöver ordinarie utbildning.

Tracks ger studenterna en möjlighet att stärka sina CV:n med fler ämnesspecifika kurser som studenten själv kan välja efter eget intresse.

Trackskurserna är öppna för Chalmersstudenter från alla program, årskurs 2–5 och master, samt för doktorander och Chalmers alumner.