Syntolkning: Porträttbild på Sara Tell

Sara

Jag har velat bli ingenjör sedan jag var liten. Dels för att jag alltid har gillat matte och fysik och alltid varit nyfiken på hur teknik i vardagen fungerar, dels för att jag har många förebilder med teknisk bakgrund i mitt liv. Däremot hade jag aldrig sysslat med något tekniskt innan jag började på Chalmers.

Jag tycker att man ska vara med på Camp Vera för att se att teknik kan vara så mycket mer än vad man kanske tror. Vissa kan nog ha en bild av att teknik skulle vara grabbigt och nördigt, men det är precis tvärtom – teknik är jättespännande och kreativt! 

Camp Vera blir ett kul tillfälle för alla som gillar problemlösning eller är nyfikna på hur saker fungerar att pröva på och kanske väcka sitt intresse för teknik. 

Visa ▼

Namn: Sara Tell
Ålder: 23 år
Läser: Automation och mekatronik
Teknik som måste finnas i mitt hem:
Google Home. Har tre stycken och är nu så van vid att ställa frågor rakt ut till dem att det blivit "jobbigt" att ta upp telefonen för att ta reda på saker. Och ibland, när jag inte är hemma, glömmer jag bort att det inte funkar att bara ställa en fråga rakt ut i luften och förvänta mig ett svar.

Källa: Sara

Publicerad: fr 14 dec 2018. Ändrad: on 17 apr 2019