Så gör du ett studiebesök

***​VÄNLIGEN OBSERVERA***
Med anledning av utbrottet av coronavirus och covid-19 i samhället har Chalmers ställt om sin verksamhet. All verksamhet fortlöper, men undervisning och huvuddelen av medarbetarnas dagliga arbete sker tills vidare på distans. Alla fysiska konferenser, möten och besök ställs nu om till digitalt format eller ställs in helt.

Och följ oss gärna på Instagram @chalmers.university där vi bland annat kommer att hålla livesändningar om programmen och hur det är att plugga på Chalmers.​​


********************************************************************************************

Är ni en studieintresserad grupp eller gymnasieklass som vill träffa våra studenter och uppleva vårt campus? Varmt välkomna att besöka oss! Vi genomför studiebesök löpande från första veckan i oktober till sista veckan i maj. Nyhet för i år är att ni deltager i en workshop som är kopplad till Chalmers utbildningar. 

Maila önskat besöksdatum och hur många ni blir, vi behöver er anmälan senast 3 veckor innnan besöket. Frågor och anmälan skickas till studiebesok@chalmers.se
Vi tar inte emot studiebesök under våra tentaperioder VT 2020 13:e - 20:e mars, 29:e maj - 5:e juni.

Såhär fungerar ett studiebesök 

  • Alternativ 1 (ca 2,5 tim): Presentation om Chalmers och våra utbildningar inkl workshop och rundvandring. Under rundvandringen på campus berättar Chalmers-studenterna om sin vardag och visar er kårhuset, studentbostäder och några av de olika institutionerna.
  • Alternativ 2 (ca 2 tim): Presentaion om Chalmers och våra utbildningar inkl workshop.
  • Under presentationen berättar våra studenter om deras väg från gymnasiet till Chalmers, vilka utbildningar vi erbjuder, vilka yrken och arbetsplatser som väntar efter examen och hur livet är som Chalmersstudent. 
  • Det finns även möjlighet att äta lunch i vår kårrestaurang i samband med besöket.​
    Meny och priser ​
Tips! Förbered gärna frågor till våra studenter för att få ut så mycket som möjligt av ert besök. Besöket ger utöver utbildningsinformationen också en ökad förståelse vad universitetsstudier innebär.  

​Vi ser fram emot ert besök!

Publicerad: må 23 mar 2020.