Styrkeområdesledare för Building Futures

Chalmers styrkeområden söker nästa visionära och drivande ledare och frontfigur för styrkeområde Building Futures. Du som har en tillsvidareanställning på Chalmers, med akademisk legitimitet inom ett område med relevans för styrkeområdet, är välkommen att söka uppdraget. Sista ansökningsdag 18 april 2017.

​Då nuvarande styrkeområdesledare Henriette Söderberg går vidare till nya utmaningar söker Chalmers styrkeområden nu hennes efterträdare. Du som har en tillsvidareanställning på Chalmers, med akademisk legitimitet inom ett område med relevans för styrkeområdet är välkommen att söka uppdraget som har en omfattning på 30-50 procent under tre år.

Som styrkeområdesledare (SOL) rapporterar du till vicerektor för styrkeområdena och ingår i styrkeområdenas ledningsgrupp. Uppdraget är brett och spänner från ledning och strategiskt utvecklingsarbete till genomförande av satsningar och verksamhetsuppföljning. Du ansvarar även för att styrkeområdet bidrar till Chalmers övergripande vision och mål samt realiserar Chalmers långsiktiga plan för styrkeområdet. Arbetet med strategiska frågor som påverkar institutioner och grundutbildning sker i samråd med berörda i linjeorganisationen, t ex prefekter och utbildningsområdesledare.

Sista ansökningsdag: 18 april 2017.

Läs mer om uppdraget och ansök på Insidan

Publicerad: to 30 mar 2017. Ändrad: to 06 apr 2017