Kontakt

Ledningen av Five star campus utgörs av ett programkontor som ska fånga upp, initiera och koordinera projekt. Har du koncept eller lösningar inom hållbarhetsområdet som du vill testa i samarbete med oss ställer vi gärna vårt campus till förfogande.

Programledare
Per har en doktorsexamen från Göteborgs Universitet i atomfysik och en bakgrund på Saab och Lindholmen Science Park där han har arbetat med utveckling av testbäddar inom mobilitets- och miljöteknikområdet. Per är djupt engagerad inom hållbar samhällsutveckling och har en övergripande roll i Five star campus.

Per Sunnergren
+46 70 645 70 42
 
Strategisk programledare
Alf-Erik Almstedt är professor i flerfasströmning och viceprefekt för forskarutbildningen vid institutionen för mekanik och maritima vetenskaper.Som strategisk programledare för Five star campus brinner han för att göra Chalmers campus kul! Han har ett särskilt fokus på mobilitetsrelaterade projekt.

Alf-Erik Almstedt
+46 31-772 14 07

Programledare
Maria SalineMaria har en doktorsexamen i biofysik/biokemi, erfarenhet av forskning utomlands och inom läkemedelsindustrin. Hon jobbar även som koordinator för Chalmers medverkan i HSB Living Lab och för styrkeområde Energi. Inom Five star campus är Maria särskilt intresserad av nyttiggörandet, kontakten med näringsliv och att förmedla forskarnas kunskap till samhället i övrigt. Specifikt tar hon ett samlat grepp om visualiseringsprojekten och kommunikationsarbetet.
maria.saline@chalmers.se​
+46 31-772 64 64


Programledare
Jenny har en MSc i miljövetenskap och jobbar också som koordinator för Chalmers medverkan i HSB Living Lab. I Five star campus är Jenny särskilt intresserad av att utveckla campusens roll i staden, och hon tar ett samlat grepp om visualiseringsprojekten och kommunikationsarbetet.

Jenny Forshufvud, föräldrarledig.

jenny.forshufvud@chalmers.se 
+46 31-772 41 94

 

Publicerad: on 25 okt 2017. Ändrad: ti 06 nov 2018