Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Chalmers nyhetsbrev är ett globalt nyhetsbrev som skickas till alumner och vänner över hela världen och där du kan ta del av unika erbjudanden, aktuella händelser samt se olika möjligheter till ett samarbete med högskolan.

I nyhetsbrevet, kan du hitta uppdaterad information om vad som är aktuellt på Chalmers både i Sverige och resten av världen. Är du dessutom alumn får du unika inbjudningar till seminarier, nätverksträffar och möten med Chalmers rektor, forskare samt representanter från näringslivets absoluta toppaktörer i alla de länder Chalmers är aktiva i. Du får också​ ta del av exklusiva jobbannonser och föreläsningar från företag som själva kontaktat vår alumnorganisation med syfte att anställa examinerade chalmerister. För att få ta del av allt detta krävs det att du bekräftar din identitet i Chalmers Alumnnätverk​.

Är du inte alumn ber vi dig fylla i uppgifterna nedan för att börja prenumerera på nyhetsbrevet.

Publicerad: to 07 dec 2017. Ändrad: fr 26 okt 2018

Förnamn: