Välkommen på spexmingel med Chalmers Vänner!

Vintern håller oss fortfarande i ett kallt grepp men den kommande våren måste naturligtvis firas. Chalmers Vänner bjuder därför till mingel fredagen 4 mars i samband med Chalmersspexet Victorias nyuppsättning, trettio år efter urprémièren 1986.
Du hälsas hjärtligt välkommen att mingla med gamla och nya chalmersvänner, vare sig du planerar att gå på spexet eller inte. Antalet platser är begränsat så boka snarast via länken nedan! Victoria spexet

Det finns ju många anledningar att prata om kungligheter och om Victoria just denna vår. Men allra viktigast är det kanske att minnas att drottning Victoria en gång i tiden, 1877, av det engelska parlamentet gavs titeln Kejsarinna av Indien och – ja, resten är historia, som man säger.
Du kommer säkert att känna igen många av ansiktena under perukerna i Stenhammarsalen när spexarna utreder huruvida drottningens nya titel faktiskt var en bidragande faktor till Indiens tekniska utveckling.
Vi hoppas få se dig i minglet och vimlet – hjärtligt välkommen!
Mingeltid:        Fredag 4 mars 18.00 – cirka 19.00
Plats:                  Konserthusets foajé
Anmäl dig till spexminglet här>>    

Biljetter till Chalmersspexet Victoria köper du på Konserthusets hemsida, www.gso.se. Det går bra att bara komma på minglet men glöm då inte att anmäla dig på länken ovan.


Det finns ett fåtal biljetter tillgängliga till efterföljande spexkalas, boka på olofvictoria@gmail.com

Frågor avseende minglet, kontakta Marianne Gyllensten, marianne.gyllensten@chalmers.se, 031- 772 1131

Frågor avseende spex och kalas, kontakta Thomas ”Vispen” Hägertz, thomas.hagertz@chalmers.se, 0708-345 199

Publicerad: on 10 feb 2016.