Kontakt

Five star campus leddes av ett programkontor som fångade upp, initierade och koordinerade projekt. Programkontoret kan svara på frågor och förmedla erfarenheter som byggdes upp under programmets gång: lärdomar, nyttor, insikter och effekter från Five star campus.


Programledare

Per har en doktorsexamen från Göteborgs Universitet i atomfysik och en bakgrund på Saab och Lindholmen Science Park där han har arbetat med utveckling av testbäddar inom mobilitets- och miljöteknikområdet. Per är djupt engagerad inom hållbar samhällsutveckling och hade en övergripande roll i Five star campus.
 
Per Sunnergren
+46 70-645 70 42
 

Strategisk programledare

Alf-Erik Almstedt är professor i flerfasströmning och senior rådgivare vid institutionen för mekanik och maritima vetenskaper. Han brinner för att göra Chalmers campus kul, och hade ett särskilt fokus på mobilitetsrelaterade projekt inom Five star campus.

Alf-Erik Almstedt
+46 31-772 14 07

Projektledare visualisering och kommunikation

Linnea Johansson är civilingenjör i teknisk design med erfarenhet av projektledning både från Chalmers och Johanneberg Science Park. Linnea brinner för kollektivt lärande för hållbar utveckling, och inom Five Star Campus ansvarade hon för att den forskning och utveckling som skedde på Chalmers campus både syntes och märktes av såväl dem som verkade på campus som tillfälliga besökare.
Linnea Johansson

Kommunikatör

Johanna Wilde
johanna.wilde@chalmers.se
+46 31 772 20 29


Sidansvarig Publicerad: to 10 feb 2022.