Annonsering på Chalmers

Annonseringen på Chalmers annonsportal är ett samarbete mellan Chalmers alumniportal och Chalmers studentportal.

Chalmers alumniportal, även kallad Alumninät, har en inriktning mot utexaminerade chalmerister, så kallade alumner. Nätverket har 15 000 registrerade alumner med en egen profil, där man kan söka jobb, anmäla sig till exklusiva events, ta del av jobberbjudanden ect. 

Studentportalen på Chalmers är inriktad mot nuvarande studenter och nyutexaminerade. Här hittar studenterna allt som handlar om studier på Chalmers, som till exempel schema, mail, betyg, kurser, tentamenstider, men också om hur man söker jobb och tar sig an arbetsmarknaden.

Annonserna på Chalmers alumniportal ligger inbäddade i Studentportalen för att samla det på ett ställe och öka tillgängligheten för studenternaTa en titt på Chalmers studentportal

Hur du som arbetsgivare annonserar

Det finns olika tillvägagångssätt att annonsera, beroende på om det är jobb eller exjobb. ​

Jobbannonser

Annonser som handlar om kvalificerade jobb, sommarjobb, extrajobb, trainee- och praktiktjänster (internship) sköts av Chalmers Studentkår Rekrytering. Kostnaden för att annonsera varierar beroende på antalet annonser ni önskar publicera, samt hur länge ni önskar dessa ligga ute. Grundpriset är 3 000 kronor för annons och vecka, men blir fördelaktigare desto fler annonser som publiceras och ju längre tid de ligger ute. För offert kontakta annons@chalmersrekrytering.se.

Annonser om examensarbeten/exjobb

Annonser om examensarbeten (exjobb) ligger på samma annonsportal men handhas av Chalmer Careers Service och är helt kostnadsfria.

Viktigt om exjobb!

Ett exjobb måste först godkännas av programansvarig och vald examinator på Chalmers innan studenten kan starta igång. Annonsen ska därför bara ​​ses som ett förslag till examensarbete.

Registrering
Första gången du annonserar måste du registrera dig och företaget som du representerar:

Skapa annons
Om du registrerat dig tidigare kan du skapa nya annonser direkt:

Tänk på att annonserna först måste godkännas av en administratör innan de publiceras. Därför kan det ta lite tid innan annonsen syns. Vi försöker dock alltid godkänna annonserna så snabbt som möjligt.

Har du frågor?
Frågor gällande jobbannonser, kontakta Chalmers Studentkår Rekrytering:
+46(0)31-744 07 24

Frågor gällande annonser för exjobb, kontakta Chalmers Careers Service:
+46(0)31-772 49 40


Publicerad: må 30 maj 2016. Ändrad: on 29 nov 2017