Arbetsgivare

 
Vi förbereder studenter i såväl grund- som forskarutbildning för arbetslivet, framför allt för arbetslivet utanför Chalmers. Dessutom erbjuder vi fortbildning för yrkesverksamma och beslutsfattare. Du är en viktig samarbetspartner i detta arbete!

Som arbetsgivare får du möjlighet att möta dagens studenter och nyutexaminerade i olika sammanhang och aktiviteter, ett värdefullt utbyte för båda parter. Vi är din länk till morgondagens ingenjörer.

Arbetsgivare med ingenjörs- och arkitektverksamhet
Chalmers vill öka samarbetet med näringslivet och arbetsgivare som har behov av att rekrytera olika sorters ingenjörer och arkitekter till sin verksamhet. Då kan vi samarbeta även i frågor som rör utbildning och karriärplanering och skapa kontakter med arbetslivet. Detta innebär att vi endast samarbetar med arbetsgivare som har egen ingenjörs- och arkitektverksamhet.
Chalmers Professional Education​ är Chalmers organisation för fortbildning. Här erbjuds yrkesverksamma, ledare och medarbetare, kompetenshöjning inom följande affärsområden: Executive Education, Industriteknik, Energi, Sjöfart, Samhällsbyggnad och IT och Kommuniation.

Rekrytering/annonsering
När du söker chalmerister till jobb, examensarbeten, sommarjobb och extrajobb, kan du annonsera efter dessa genom nedanstående länkar. Vi gör målgruppsanpassade utskick med information om annonser, för att du ska får kontakt med den kompetens du söker. Kontakta oss gärna för att få mer information om hur annonsering går till och vad det kostar: alumnstudentjobb@chalmers.se
 
Vill du som arbetsgivare annonsera?
Behöver ditt företag annonsera jobb, exjobb eller praktikplats? Då går det utmärkt att göra det här. Registrera dig eller ditt företag om du inte redan finns med samt skapa din annons via länken nedan. Om ni redan är användare kan ni logga in för att se era tidigare annonser.
            Se tidigare annonser>>
 

Publicerad: on 19 nov 2014. Ändrad: ti 16 feb 2016