Arbetsgivare

 
Vi förbereder studenter i såväl grund- som forskarutbildning för arbetslivet, framför allt för arbetslivet utanför Chalmers. Dessutom erbjuder vi fortbildning för yrkesverksamma och beslutsfattare. Du är en viktig samarbetspartner i detta arbete!

Som arbetsgivare får du möjlighet att möta dagens studenter och nyutexaminerade i olika sammanhang och aktiviteter, ett värdefullt utbyte för båda parter. Vi är din länk till morgondagens ingenjörer.

Arbetsgivare med ingenjörs- och arkitektverksamhet
Chalmers vill öka samarbetet med näringslivet och arbetsgivare som har behov av att rekrytera olika sorters ingenjörer och arkitekter till sin verksamhet. Då kan vi samarbeta även i frågor som rör utbildning och karriärplanering och skapa kontakter med arbetslivet. Detta innebär att vi endast samarbetar med arbetsgivare som har egen ingenjörs- och arkitektverksamhet.
Chalmers Professional Education​ är Chalmers organisation för fortbildning. Här erbjuds yrkesverksamma, ledare och medarbetare, kompetenshöjning inom följande affärsområden: Executive Education, Industriteknik, Energi, Sjöfart, Samhällsbyggnad och IT och Kommuniation.

Rekrytering/ annonsering
När du söker chalmerister till jobb, examensarbeten, sommarjobb och extrajobb, kan du annonsera dessa genom Chalmers.
Vill du ha hjälp med direkt rekrytering finns Chalmers Rekrytering som jobbar för att hitta rätt chalmerist till rätt tjänst. Det är även Chalmers Rekrytering som administrerar jobbannonserna, se kontaktinfo nedan.

 

Har du frågor som berör annonsering av ex-jobb, kontakta:
careers@chalmers.se

Har du frågor som berör jobbannonsering, kontakta:
annons@chalmersrekrytering.se

Har du frågor som berör rekrytering, kontakta:
info@chalmersrekrytering.se
+46(0)31-744 07 24

 

Om det är dags att annonsera?

Om allt är klart och ditt och du vill  annonsera jobb, exjobb eller praktikplats? Då går det utmärkt att göra det här. Registrera dig eller ditt företag om du inte redan finns med samt skapa din annons via länken nedan. Om ni redan är användare kan ni logga in för att se era tidigare annonser.
          Se tidigare annonser>>
 

Publicerad: on 19 nov 2014. Ändrad: to 20 apr 2017