Chalmers MasterCard – för fler lysande idéerSom innehavare av ett Chalmers MasterCard är du med och stödjer Chalmers stolta arkitekt- och ingenjörstradition. Varje gång du betalar med ditt kort skänker Handelsbanken Finans motsvarande 0,5 procent av beloppet till Chalmers, pengar som vi satsar på högskolans teknologer.
Läs mer om 2014 års stipendiater här >>

 
Ansök om ett Chalmers MasterCard redan idag

Varje termin erbjuds ett program av spännande föreläsningar och studiebesök, exklusivt för dig som innehavare av Chalmers MasterCard. Vi bjuder på årsavgiften under de tolv första månaderna, du får även ta del av andra förmåner som reseförsäkring, bensinrabatt, golfförsäkring med mera. Samtidigt stödjer du Chalmers teknologer, för varje gång du handlar skänker Handelsbanken Finans motsvarande 0,5 procent av beloppet till Chalmers - pengar som satsas på högskolans teknologer. Praktiskt fungerar kortet som ett vanligt betalkort. Köp idag, betala mot faktura upp till 60 dagar senare.

Läs om årsavgift och basvillkor här

Ansök om Chalmers MasterCard med e-legitimation, använd länkarna nedan.
Du får hem ditt kort och kod på posten inom en vecka. Ring Handelsbanken Finans och aktivera kortet innan du kan använda det för första gången.

 

Om du inte har möjlighet att ansöka med e-legitimation går det bra att skicka en ifyllld ansökan i ett ofrankerat kuvert till:
Handelsbanken Finans
Frisvar
Säljfinas
110 00 Stockholm
Ladda ner ansökan
Chalmers_Mastercard_ansokan_NY.pdf 386.67 kB

 

Handelsbankens kontor

Här kan du nå Handelsbankens samtliga kontor i Sverige. Från kontorets hemsida kan du få information om banktjänster, skicka e-post och uträtta bankärenden, http://www.handelsbanken.se. För personlig service kan du ringa Handelsbanken Finans kundtjänst på 08-701 46 67. Du kan även skicka e-post till kundtjänst på hem.sfinans@handelsbanken.se.

Spärra ditt kort

Förlorar du kortet måste du omedelbart spärrra ditt kort på 020-411212
Är du utomlands ringer du +46 8-4112122

Intresseanmälan

Är du osäker och vill veta mer om Chalmers mastercard skicka en intresseanmälan. Fyll i formuläret nedan och klicka på "Skicka in". Vid frågor kontakta alumniansvarig via e-post: peter.hellqvist@chalmers.se​
 
 
Namn*
Adress*
E-post*
Telefonnummer*
Jag är*