Chalmers MasterCard – för fler lysande idéerSom innehavare av ett Chalmers MasterCard är du med och stödjer Chalmers stolta arkitekt- och ingenjörstradition. Varje gång du betalar med ditt kort skänker Handelsbanken Finans motsvarande 0,5 procent av beloppet till Chalmers, pengar som vi satsar på högskolans teknologer.
Läs mer om 2013 års stipendiater här >>

 

Ansök om ett Chalmers MasterCard redan idag

Varje termin erbjuds ett program av spännande föreläsningar och studiebesök, exklusivt för dig som innehavare av Chalmers MasterCard. Vi bjuder på årsavgiften under de tolv första månaderna, du får även ta del av andra förmåner som reseförsäkring, bensinrabatt, golfförsäkring med mera. Samtidigt stödjer du Chalmers teknologer, för varje gång du handlar skänker Handelsbanken Finans motsvarande 0,5 procent av beloppet till Chalmers - pengar som satsas på högskolans teknologer. Praktiskt fungerar kortet som ett vanligt betalkort. Köp idag, betala mot faktura upp till 60 dagar senare.

Läs om årsavgift och basvillkor här >>​

Ansök om Chalmers MasterCard med e-legitimation, använd länkarna nedan.
Du får hem ditt kort och kod på posten inom en vecka. Ring Handelsbanken Finans och aktivera kortet innan du kan använda det för första gången.

 

Intresseanmälan

Är du osäker och vill veta mer skicka istället en intresseanmälan. Fyll i formuläret nedan och klicka på "Skicka in".
Vid frågor kontakta alumniansvarig via e-post: peter.hellqvist@chalmers.se​

Namn*
Adress*
E-post*
Telefonnummer*
Jag är*