Välkommen till vårt nyhetsbrev!

Chalmers nyhetsbrev är ett globalt nyhetsbrev som skickas till Chalmers alumner och vänner över hela världen och där du kan ta del av unika erbjudanden, aktuella händelser samt se olika möjligheter till ett samarbete med Chalmers.
I nyhetsbrevet som finns i både svensk och engelsk version och skickas ut en gång i månaden kan du hitta uppdaterad information om vad som är aktuellt på Chalmers både i Sverige och resten av världen.

Är du dessutom alumn får du unika inbjudningar till seminarier, nätverksträffar och möten med Chalmers rektor, forskare samt representanter från näringslivets absoluta toppaktörer i alla de länder Chalmers är aktiva i. Du får dessutom ta del av exklusiva jobbannonser och föreläsningar från företag som själva kontaktat vår alumnorganisation med syfte att anställa examinerade studenter från Chalmers.

För att få ta del av allt detta krävs det att du bekräftar din identitet på Alumninät

Är du inte alumn ber vi dig fylla i uppgifterna nedan för att börja prenumerera på nyhetsbrevet.

Publicerad: to 03 jul 2014. Ändrad: ti 25 apr 2017

Stavning...Stavning...
* anger ett obligatoriskt fält

Förnamn *