Studentdagen Hållbarhet

​Flyktingsituationen, bokbytarevent och ljud- och videoshow på studenternas Hållbarhetsdag.
​
Nu är anmälan öppen till Studentdagen Hållbarhet, en inspirationsdag dit alla studenter vid Chalmers och Göteborgs universitet är välkomna för att inspireras, diskutera och få nya insikter och ny kunskap om hållbar utveckling.

Programmet för dagen innehåller, utöver föreläsningar och workshops, bland annat en fotoutställning med Tyrone Martinssons jämförande bilder över Spetsbergen då och nu, bokbytarevent med Naturskyddsföreningen och ”The Power Grid” - ett elektroniskt musik- och videoverk baserat på NASA:s ”Earth’s City Lights” framfört live av kompositören Olle Petersson.

Dagen gästas också av bland andra Beatrice Rindevall från Supermiljöbloggen och Formas prisbelönta webbtidning Extrakt, freds- och utvecklingsforskaren Helena Lindholm, meteorologen och hållbarhetsexperten Pär Holmgren samt Ingrid Pramling Samuelsson, professor i pedagogik. Hållbarhet arrangeras av GMV - Göteborgs miljövetenskapliga centrum i samarbete med Utbildningsvetenskapliga fakulteteten.

Tid och plats: 9 februari 2016 kl 12.00 - ca 18.00 på Pedagogen, Hus A, Västra Hamngatan 25, Göteborg.
För program och anmälan: www.hallbarhet.se
Anmäl dig senast 1 februari.

Publicerad: må 11 jan 2016. Ändrad: fr 11 mar 2016