Chalmers masterprogramdagar
Möt våra masterprogram​​ på Chalmers masterprogramdagar.​​​​​
​Foto: Brooke Cagle, Unsplash​

Möt våra masterprogram

Är du nyfiken på våra masterprogram? Anmäl dig då till Chalmers masterprogramdagar där du kan få svar på alla dina frågor. 
Chalmers masterprogramdagar som hålls digitalt mellan 30 november och 1 december riktar sig till studenter från andra lärosäten från hela världen såväl som till dig som redan är Chalmersstudent och ska göra ditt masterval. 
 
Under den digitala mässan kommer du att möta programansvariga, lärare och studenter från Chalmers samtliga masterprogram för att kunna ställa dina frågor om programmets innehåll och vad du kan bli i framtiden. Allt för att du ska kunna göra det bästa valet för dig. 
 


 
Ansökan till masterprogrammen är nu öppen fram till 16 januari för externa studenter, det vill säga studenter som studerar ett kandidatprogram vid ett annat lärosäte och vill läsa sin master på Chalmers. Eller internationella studenter som vill läsa sin master på Chalmers.  
 
Är du redan student på Chalmers och ska välja ett masterprogram? Då gör du det senare i vår genom Chalmersomgången. Mer information om den processen och även Chalmers masterprogramdagar finns på Studentportalen.

Sidansvarig Publicerad: ti 18 okt 2022.