Utbildning på MC2

Möjlighet till global karriär

Chalmers tekniska högskola har antagit internationella studenter sedan 1970-talet. Med andra ord, vi har stor erfarenhet av att ta hand om studenter från andra länder. Och vi kommer att göra allt vi kan för att se till att du trivs och känner dig hemma.

Masterprogrammen är våra flaggskepp och vi vill naturligtvis se till att du har det allra bästa när det gäller kvalitet och resurser. Vi har etablerat en tydlig koppling mellan masterprogram och vår forskning. Utbildningen är utformad för att tillgodose behoven hos samhället och industrin. Som Masterstudent har du optimala förutsättningar för framgång.

Studentportalen

Grundutbildning vid MC2

MC2 ger studenterna möjlighet att välja mellan olika masterprogram; Wireless, fotonik och rymdteknik programmet, nanoteknik programmet och den inbyggda elektroniska System Design-programmet. Många studenter får sin första chans att arbeta i en aktiv forskningsmiljö vid MC2. Masterprogrammen är alla avslutas med en individuell halv eller hela året examensarbete, där studentens vetenskap och ingenjörskonst sätts i arbete, tillsammans med slut utbildning i "mjukare" kompetens skriftlig och muntlig kommunikation. MC2 deltog i flera program för studentutbyte, såsom Erasmus utbytesprogrammet och Erasmus Mundus masterprogrammet nanovetenskap och nanoteknik.

 ​

Sidansvarig Publicerad: on 09 jan 2019.