Alumn

Är du alumn?

Har du läst matematik hos oss här på Matematiska vetenskaper på Chalmers eller Göteborgs universitet? Då är du alumn vid sektionen och då vill vi gärna att du är med i sektionens alumninätverk.

Varför?

Vi vill bland annat erbjuda träffar, föreläsningar eller fortbildningskurser som är riktade till dig som är alumn. Våra nuvarande studenter är samtidigt mycket intresserade av att få glimtar från yrkeslivet och att få exempel på möjliga yrkesvägar.

Nätverket kan även underlätta för er alumner att komma i kontakt med varandra. Det finns med andra ord stora möjlighet att ha ömsesidig glädje av ett alumninätverk.

Vi hoppas också få information av er alumner som kan hjälpa oss förbättra våra utbildningar. Om du är intresserad av att handleda examensarbeten eller på annat sätt bidra till vår verksamhet så tveka inte att kontakta oss.

Anmäla mig?

Om du studerat på något av våra program på GU sedan 1980-talet och framåt så finns du redan i GU:s alumndatabas och vi rekommenderar då att du anmäler dig här​. Om du studerat vid GU men inte finns i denna databas kan du ändå anmäla dig där och ange att du studerat matematik och du kommer då automatiskt med i vårt alumnnätverk. För dig som studerat på Chalmers eller som inte vill anmäla dig till GU:s centrala databas så går det bra att skicka ett e-brev till Stefan Lemurell och ange att du är intresserad av att vara med i alumnnätverket.

Det finns också en grupp för alumner vid Matematiska vetenskaper på LinkedIn.

Sidansvarig Publicerad: må 04 apr 2022.