Deltag i en studie

Vi vill veta din åsikt om vardagscykling i staden!

Vi vill bjuda in dig till att delta i en forskningsstudie om vilken cykelupplevelse infrastrukturen i Göteborg skapar och hur den hindrar eller hjälper vardagscyklister. Vilka situationer, infrastrukturlösningar, och platser upplever du som svåra, förvirrande, farliga eller alldeles underbara?

Under studien kommer vi be dig att filma en sträcka av din vardagscykling, till exempel vägen till jobbet, med en kamera du får låna av oss. Därefter bjuder vi in dig till en intervju där vi tillsammans tittar på filmen och du får berätta om dina upplevelser. Vi är speciellt intresserade av dig som nyss börjat vardagscykla i staden, men även dig som cyklat länge.

Studien är en del av ett forskningsprojekt “Infrastrukturen som vägledare” med syftet att ta fram nya lösningar som skapar möjligheten att öka antalet cyklister i staden på ett sätt som är effektivt och säkert, och samtidigt erbjuder en överlägsen cyklistupplevelse.

Vill du delta? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att boka en tid.

Länk till enkät: https://ui.ungpd.com/Surveys/b175cfdf-9e4b-4450-84c1-afaa8d15edf2

Kontakt:

Gheysa Prado Postdoc vid avdelningen för Design & Human factors, Institutionen för industri- och materialvetenskap

Pontus Wallgren Universitetslektor på avdelningen för Design & Human Factors, Institutionen för industri- och materialvetenskap

Helena Strömberg​ Universitetslektor, och programansvarig för masterprogrammet Industrial Design Engineering, på avdelningen för Design & Human Factors, Institutionen för industri- och materialvetenskap​

Sidansvarig Publicerad: ti 17 maj 2022.