STUDIO A2

Studio A² är ett litet hus med stora möjligheter. På 15 kvadrat ryms både plats för kreativt arbete och vila.

Träet spelar huvudrollen både exteriört och interiört där enkelhet och funktion dominerar formspråket. Trä är ett naturmaterial som finns lokalt och som kan återanvändas, dessutom är det ett material som ger en varm och ombonad känsla. Fasaderna består av liggande granpanel som tillsammans med taket skjuter ut runt entrén och skapar en inramning och en skyddad plats på altanen.

Den flexibla ytan uppmanar till kreativitet och bjuder otaliga möjligheter att själv bestämma dess innehåll. En nivåskillnad delar studion i två delar och skapar därmed möjligheten till två rum - ett rum för kreativt arbete och ett annat för reflektion och vila. Längs ena långsidan och gaveln löper en funktionsmöbel som med hjälp av nivåskillnaden i golvet kan användas både som bänk och bord. Utblickarna i studion är fokuserade till gavlarna där fönsterdörren och vridfönstret speglar varandra och skapar en tydling riktning.













Publicerad: ti 12 nov 2013.